Over Makelaardij van Rijn VolBar

Makelaardij Van Rijn VolBar, voorheen Makelaardij Van Rijn & Partners, is een fullservice makelaarskantoor, dat integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan en waar het belang van de klant voorop staat.

Het kantoor, Van Rijn & Partners Makelaardij, is in 1998 opgericht door Herman van Rijn en is sinds 1-1-2017 een samenwerkingsverband aangegaan met Vollebregt-Barten. Met deze samenwerking heeft Makelaardij van Rijn VolBar een nog betere positie met landelijke dekking en kan zij gebruik maken van extra specialistische kennis.

Ons werk gaat verder dan alleen taxaties en aan- en verkoop van onroerend goed. Voor de verkoop van uw woning bent u bij ons aan het goede adres. Tevens zijn wij gespecialiseerd in glastuinbouw en bedrijfsmatig onroerend goed. Ook kunnen wij u adviseren bij ruimtelijke ontwikkelingsvraagstukken, strategie, fiscale waarderingen en bedrijfsovernames. Wij hebben veel van deze expertise in eigen huis, maar kunnen dit ook in samenwerking met externe adviseurs vorm geven. 

Weten met wie u zaken doet? Onder 'ons team' vindt u de gegevens van onze medewerkers. Neem gerust contact op!