van Coehoornstraat 14, Venlo

€ 249.500,- k.k.

Omschrijving

Bedrijfsgebouw met kantoorruimte, fraaie lichte showroom, magazijn/werkplaats staande en gelegen op zeer centraal gelegen industrieterrein “De Veegtes” te Venlo. De Veegtes is zeer goed ontsloten en in de directe nabijheid van de A67 en A73.

Object:
Bedrijfsgebouw met kantoorruimte, ... lees meer

Bedrijfsgebouw met kantoorruimte, fraaie lichte showroom, magazijn/werkplaats staande en gelegen op zeer centraal gelegen industrieterrein “De Veegtes” te Venlo. De Veegtes is zeer goed ontsloten en in de directe nabijheid van de A67 en A73.

Object:
Bedrijfsgebouw met kantoorruimte, pantry, toilet, poetsruimte, c.v.-ruimte, showroom, bergruimtes en magazijn/werkplaats. Het geheel is gelegen op een kavel van 717m².

Indeling:
Kantoorruimte van circa 30m². Het kantoor is voorzien van voldoende elektriciteitsaansluitingen, tl-verlichting, radiatoren en isolerende beglazing. Aparte pantry met klein keukenblok, toilet met handwasbakje, meterkast, c.v-ruimte en poetsruimte. De pui naar de showroom is in 2009 vernieuwd en vervaardigd van kunststof met dubbele beglazing.


Hal 1.
Showroom van circa 510m2. Entree met toegang naar showroom. Tevens directe toegang naar het kantoor. De hal is opgetrokken in een staalconstructie met een geïsoleerd dak voorzien van lichtstraten, de gevels bestaande uit metselwerk. De hal is voorzien van een deugdelijke betonvloer en ruime toegangsdeuren. Deze toegangsdeuren zijn in 2009 vernieuwd en vervaardigd van aluminium met dubbele beglazing. Aan deze showroom zijn aan de achterzijde drie aparte bergruimtes gelegen, welke bij de showroom getrokken kunnen worden of voor opslag kunnen dienen.

Hal 2.
Werkplaats/magazijn van circa 110m²: Deze hal is opgetrokken in een staalconstructie met een geïsoleerd dak voorzien van lichtkoepels, de gevels bestaande uit metselwerk. Deze hal is voorzien van een betonvloer. In 2009 is het plat dak van de hal vernieuwd geworden.

Buitenruimte:
Tussen hal 1 en hal 2 is een kleine buitenruimte gelegen, welke eenvoudig bij de hallen getrokken kan worden.

Bouwjaar:
Oorspronkelijk gebouwd in 1974 en aangepast en gerenoveerd omstreeks 2009.

Technische
Het object is voorzien van riolering, water, telefoon en voorzieningen: elektra installatie. Het gehele object verwarmd middels een CV-installatie met radiatoren. Het kantoor en de showroom kunnen apart verwarmd worden.

Onderhoud
Het object is zeer goed onderhouden.

Ligging
Het object is gelegen op het industrieterrein “De Veegtes te Venlo”.

Plaatselijk bekend:
van Coehoornstraat 14, 5916PH Venlo

Kadastraal bekend:
Gemeente Venlo, sectie A, nummer 417, groot 717m2.

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan “Bedrijventerrien Veegtes” en heeft de bestemming “Bedrijf - 3”. Zie bijlage voor de mogelijkheden voor wat betreft de bestemming en de lijst van bedrijfsactiviteiten welke zijn toegestaan.

Details

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.500,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte

Streetview

Locatie

Contact opnemen

Deel via social media